Over ons

Wie zijn we?

200 Jaar liefde voor metaal

Familiebedrijf Slabinck nv heeft een ijzersterke reputatie. Al meer dan twee eeuwen koestert de familie haar liefde voor metaal. Wat begon als een zaak van wagenbouwers, groeide zo uit tot ‘Carrosserie Slabinck Gebroeders’ en maakte vier generaties lang naam en faam.In 1989 nam de vijfde generatie Slabinck de leiding over en gooiden Luc en Brigitte het roer om. Sindsdien specialiseert Slabinck nv zich in de toelevering van plaatmateriaal en producten voor metaal- en plaatbewerkingsbedrijven.In 2014 stapte de zesde generatie mee aan boord van het familiebedrijf. Anthony Slabinck is nu verantwoordelijk voor de vestiging in Skopje, Macedonië. In 2019 koos Slabinck nv ervoor om ook met een eigen afgewerkt product op de markt te komen en dit onder de vorm van tegeldisplays. Niet zomaar een stap in het onbekende want met het in huis halen van nieuw technisch commercieel medewerker Yves Dhoore haalt Slabinck nv meteen ook 15 jaar ervaring in de displayssector binnen. Beide ervaringen samengebundeld moeten er toe leiden een kwalitatief zeer goed product af te leveren tegen een zeer concurrentiële prijs.
tegel displays slabinck

Uw contactpersonen

Anthony Slabinck

CEO
Slabinck Groep

tegel displays slabinck yves dhoore

Yves Dhoore

Sales
info@displays-slabinck.com

Wereldwijde Verzending

Door onze vestiging in België en Macedonië is het mogelijk om de tegeldisplaymarkt zowel nationaal als internationaal te gaan bewerken. Ons eigen transportbedrijf met 5 vrachtwagens verzorgt de wekelijkse verbinding tussen onze beide vestigingen en zijn dan ook perfect inzetbaar voor de im – en export van de displays.

Beste Prijs/Kwaliteit

Als toeleverancier voor een diversiteit aan industriële bedrijven, zijn wij niet afhankelijk van één sector en kunnen wij metaal aankopen in grote hoeveelheden, dus aan zeer interessante prijzen. In 2014 werd naast Brugge, een tweede vestiging opgericht in Skopje, Macedonië. Gezien de lage loonkost in Macedonië, én dat wij over alle benodigde metaal- en houtbewerkingsmachines beschikken kunnen wij hoogwaardige afgewerkte producten aanbieden aan een bijzonder competitieve prijs.